Public Class garyfight Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Flee.Click '''''''''''''FLEE BUTTON'''''''''''''''' If GARYHP.Text = "HP: 100" Then MsgBox("Gary Says: Where you going *!? Can't from from Me!") ElseIf GARYHP.Text = "HP: 0" Then MsgBox("Got Away Safely!") End If ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' End Sub Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Attack.Click '''''''''VARIBALES'''''''''''' Dim NAME As String Dim PLAYERHEALTH As String Dim GARYHEALTH As String Dim GARYHIT As String Dim PLAYHIT As String PLAYHIT = "GARY HIT" GARYHIT = "HIT GARY!" GARYHEALTH = GARYHP.Text PLAYERHEALTH = PLAYERHP.Text NAME = NAMETEXT.Text ''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''BATTLE CODE'''''''''''''' If NAME = "ENTER YOUR NAME" Then INFO.Text = "Enter your name!" Else INFO.Text = NAME + " " + GARYHIT GARYHP.text = "HP: 75" PLAYERHP.Text = "HP: 75" MsgBox("GARY HIT" + " " + NAME + "!") End If If GARYHP.Text = "HP: 75" Then INFO.Text = (NAME + " " + GARYHIT) GARYHP.Text = "HP: 50" MsgBox("GARY HIT" + " " + NAME + " " + "AND IT WAS CRITICAL!") PLAYERHP.Text = "HP: 25" End If If GARYHP.Text = "HP: 50" Then INFO.Text = (NAME + " " + GARYHIT + " " + "AND IT WAS CRITICAL!") GARYHP.Text = "HP: 20" MsgBox("GARY HIT" + " " + NAME) PLAYERHP.Text = "HP: 5" End If If GARYHP.Text = "HP: 20" Then INFO.Text = (NAME + " " + GARYHIT + " " + "AND IT WAS CRITICAL!") GARYHP.Text = "HP: 0" End If '''''''''''''''''''''''''''''''''' End Sub Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles PokeBall.Click '''''''''POKEBALL'''''''''' If GARYHP.Text = "HP: 100" Then MsgBox("GARY GOT AWAY!") ElseIf GARYHP.Text = "HP: 0" Then MsgBox("You have caught GARY!") End If '''''''''''''''''''''''''' End Sub End Class
This is the source code for Pokémon Camouflage Edition by Moxux!
looks like basic to me
ive been wrong before though