Oh cool! im learning Polish! nice!
I am learning Polish, this should help me practice alot. Hurray for the Scratch Team!
Ja również jestem Polakiem i szczycę się, że mówię tutaj po Polsku . U nas w Polsce wiele osób wstydzi się tego języka i unika mówienia po Polsku. Powstały też firmy , które oferują i wszyscy tylko ten angielski i angielski Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Gorąco!
Pozdrowienia dla wszystkich mówiących po Polsku
Mieszkam w Polsce i nigdy nie słyszałem żeby ktoś się tutaj wstydził języka polskiego.
Ja jestem dumnym Polakiem i uwielbiam scratcha
when flag clicked forever reset timer think [Nie rozumiem...]
Polish Forever!
Witaj! Mam problem: Potrzebuję projekt dla polskiego tłumaczenia dla "Hello and Welcome to Scratch" -> "Witam i zapraszam do Scratch". Czy zdanie poprawne? Byłoby miło, gdybyś mógł mi pomóc. (Przepraszam za Google Translate)
Cześć
Jestem mcjohnso i jestem mam polskiego pochodzenia, ale nie jestem w stanie mówić polskich. Myślałem, że chciałbym zobaczyć, co inni Polacy robią.
.:Mcjohnso:.
Fiat500 wrote:
golfer3 wrote:
seems like no one knows polish
I Do!!!!!!!!!!! For example. "Dzień" means Day. Yes, and I am more advanced than that, since I know the whole language!
Fixed, my language is polish. Polish keyboards shortcuts: alt+a=ą.
alt+z=ż alt+x=ź
Ja jestem z polski, ale wszystkie moje projekty i komentarze są po angielsku. Ja także przesyłałem na http://scratch.mit.edu/forums/viewtopic.php?id=90403